torstai 20. marraskuuta 2014

Musiikki-äänityöpaja Kannelmäessä

Kuvassa:
Barbara Tieaho, Inari Virmakoski, Jussi Syrenius

Aloitimme kahden viikon MNO:n ääni-musiikkityöpajan 17.11. Kannelmäen Nutalla. Työpaja tähtää nykytanssiesityksen säestämiseen improvisoimalla ryhmänä, eri instrumenttejä käyttäen. Ryhmässä on mukana Inari Virmakoski, Barbara Tieaho, Eerika Arposalo ja Jussi Syrenius. Aikaisemmassa tapaamisessa olimme hahmotelleet mistä kukin on aiheessa kiinnostunut ja mitä pieniä soittimia voitaisiin tuoda pajaan. Ja siitä soittimen valinnasta ensimmäiseen jamiin lähdimme. Koska tarkoitus on yhdessä kokeilemalla äänimaailma ja tunnelma luoda niin turha sen tarkemmin asiasta puhua, vaan parempi laittaa äänitys päälle, pulssi alle tukemaan ja sitten soittamaan. 

Kahtena päivänä olemme eri soittimilla ja päämäärillä improvisoineet ja aina on löytynyt jameissa jokin selkeys ja tunnelma, jota voisi tanssin kanssa sitten jalostaa dialogiksi. Hieno huomata kuinka erilaisista lähtökohdista ja taustoista huolimatta olemme jo päässeet kommunikoinnin makuun. -Tuomas Norvio




1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Kivoja ääniklippejä!
Puolitoistavuotias poikani Amos innostui Eerikan klipistä erityisesti; "Merenneitoääni", hän sanoi ja ryhtyi heti tanssimaan.
Itsekin tykkään. :)

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus