lauantai 10. tammikuuta 2015

Tanssija Dayron Napoles Rubantin tanssityöpaja Kanneltalolla tammikuussa 2015!

Tule tanssimaan Kanneltalolle! Minun nimeni on -yhteisötaideprojekti jatkaa toimintaansa Kannelmäen ja Pohjois-Haagan alueella. Tanssija Dayron Napoles Rubant ohjaa kaikille avoimia tanssitunteja, joissa yhdistyy afro-karibialaisen tanssin perusteet ja nykytanssi. Tunneilla tanssitaan paljon ja tutustutaan eri tavoin tilan, vartalon ja rytmin käyttöön. Tunnit sopivat sekä vasta-alkajille että jo pidempään tanssineille. Dayron Napoles Rubant on valmistunut tanssijaksi Kuubassa. Hän on työskennellyt Haitilla, USA:ssa ja Euroopassa. Tällä hetkellä Dayron asuu Suomessa ja työskentelee tanssijana ja tanssin opettajana. Työpajassa Dayronin työparina toimii koreografi Jenni Koistinen. 

Työpajaan osallistuminen ei vaadi mitään ennakkotaitoja ja se on osallistujille maksuton. Työpaja on avoin kaiken ikäisille nykytanssista kiinnostuneille, nuorimmat osallistujat voivat tulla yhdessä vanhemman kanssa. Työpajan opetuskieli on englanti, tarvittaessa ohjaus tulkataan suomeksi. Aikataulu: Maanantaisin 12.1.-23.2.2015 klo 18-19.45 Kanneltalon Konserttisalissa (huom! Ma 16.2. ei työpajaa). 

 Mukaan mahtuu vielä! Ilmottautuminen sähköpostitse ulrika.vilke@zodiak.fi (Minun nimeni on–yhteisötaideprojektin tuottaja)

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus