torstai 23. huhtikuuta 2015

Tule mukaan Minun nimeni on -orkesteriin


Valokuva: Karo Holmberg
Oletko kiinnostunut musiikista ja äänen tuottamisesta? Haluaisitko tulla osaksi poikkitaiteellista orkesteria ja nykytanssiteoksen äänisuunnittelutiimiä? Minun nimeni on -yhteisötaideprojekti järjestää maksuttoman Kotimatkalla-musiikkityöpajan kaiken ikäisille osallistujille musiikillista taustaa katsomatta. 

Työpajan ohjaajana toimii lukuisista nykytanssi- ja nykysirkusteoksista sekä mm. Don Johnson Big Band -yhtyeestä tuttu perkussionisti Juuso Hannukainen. Työpaja järjestetään kahden viikon intensiivitoteutuksena toukokuussa ja elokuussa 2015.
Työpajaan etsitään 10 eri-ikäistä musiikista ja äänisuunnittelusta kiinnostunutta osallistujaa. Osallistujilla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta soittamisesta tai musiikin tekemisestä, mutta kokemusesta tai omasta instrumentista ei myöskään ole haittaa. Työpajan tarkempi sisältö rakennetaan yhdessä osallistujien kanssa, heidän halujen ja tarpeiden mukaan. Työpaja on kaikille osallistujille maksuton.

Työpajassa on tarkoitus tutustuttaa osallistuja erilaisiin äänentuottamistapoihin, improvisoituun soittamiseen sekä musiikin, tanssin ja liikkeen yhdistämiseen. Liikkeelle lähdetään rennosti yhdessä tutustuen ja soittaen. MNO-orkesterin tuottamaa äänimateriaalia tullaan käyttämään osana Kotimatkalla-tanssiteosta.

Työpajan aikataulu:
1. tapaaminen ma 11.5. klo 17-20
1. työpajaviikko 18.-22.5. klo 17.30-21 & 24.5. klo 10-15 yhteisharjoitukset tanssiryhmän kanssa
2. työpajaviikko 10.-14.8. klo 17.30-21

Jos olet kiinnostunut osallistumisesta, lähetä ilmottautumisesi sähköpostilla ti 5.5.2015 mennessä osoitteeseen ulrika.vilke@zodiak.fi. Kirjoita viestiin nimesi, yhteystietosi, ikäsi ja lyhyt kuvaus siitä miksi haluat osallistua projektiin. Osallistujat valitaan ilmottautumisjärjestyksessä.

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!
Lisätietoja ja ilmottautumiset:
Ulrika Vilke, tuottaja
p. 0503462563
ulrika.vilke@zodiak.fi

Valokuva: Barka Fabianove

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus