keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Mamuska 2016: hae mukaan esiintymään!

Zodiak – Uuden tanssin keskuksen tunnelmallinen ja monitaiteellinen esitystaideklubi MAMUSKA HELSINKI jalkautuu tänä keväänä Kaisaniemeen! Aiemmin mm. Kannelmäen Kannel-Krouvissa suuren suosion saavuttanut Mamuska järjestetään nyt kulttuurikeskus Caisan juhlasalissa 8.4.2016 klo 19 alkaen.

Mamuska Helsinki on rento, viihtyisä ja yllätyksellinen esitystaideklubi, joka antaa tilan villeille ideoille, lyhyille mestariteoksille ja taiteellisille tutkimusretkille. Esityksiä voi seurata vapaan seurustelun lomassa.

Hae mukaan esiintymään Mamuska-klubille max. 10 minuutin pituisella esityksellä. Teos voi olla miltä vain taiteen alalta: tanssia, performanssia, musiikkia, runoutta, kuvataidetta jne. Live-esitysten lisäksi mukaan voi hakea myös video- tai installaatioteoksilla. Teoksen tekninen toteutuksen tulee olla kevyt ja toteutettavissa klubiympäristössä.

Haku Mamuskaan on auki 10.2.–4.3.2016. Mukaan valituille ilmoitetaan 11.3. mennessä. Hakulomakkeeseen pääset tästä linkistä:

https://zodiak.gruppo.fi/online-applications/index.php/853232/lang-fi 

Tilaisuus on K-18 ja sinne on vapaa pääsy. Ravintola Mesopotamia on auki koko illan ajan. Lämpimästi tervetuloa viettämään rentoa iltaa esitystaiteen parissa!

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus