keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Aidatut unelmat esityksen liput nyt myynnissä!


Aidatut unelmat esitys on osa Minun nimeni on- projektia. Kahdeksankymmenen esiintyjän voimin toteutettava esitys on kävellään läpi Kaarelan alueen. 

To plant a garden is to believe in tomorrow.
-Audrey Hepburn

Valokuva: Uupi Tirronen
Esitykset: 
To 24.8. 19:00
La 26.8. 19:00
Su 27.8. 19:00
Ti 29.8. 19:00
Ke 30.8. 19:00
To 31.8. 19:00
Aidatut unelmat esityksen liput ovat nyt myynnissä täällä: http://www.ticketmaster.fi/artist/helsingin-juhlaviikot-sari-palmgren-aidatut-unelmat-lippuja/983681?brand=fi_helsinginjuhlaviikot&language=fi-fi

Puutarhat kätkevät sisäänsä monia tarinoita ja salaisuuksia. Ne ovat niin työnteon kuin rauhoittumisen ja keskittymisen paikkoja. Erilaisista merkityksistä huolimatta yksi asia on yhteinen: puutarha on konkreettisen tekemisen paikka, jonka vääjäämätön kiertokulku paljastaa hallinnan ja hallitsemattomuuden rajat.

Aidatut unelmat on koreografi Sari Palmgrenin Kaarelan alueen puutarhatiloissa polveileva kävelyteos. Esitys alkaa kaupunkilaisten yksityisistä puutarhoista ja niihin kätketyistä tarinoista. Matkan aikana salaisuudet paljastuvat ja luovat tilan yhteiselle olemiselle. Esityksen eri polut päätyvät lopuksi yhteiseen juhlaan Malminkartanon hedelmätarhaan.

Aidatut unelmat on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen yhteisöllistä kaupunkikulttuuria rakentavaa Minun nimeni on -taideprojektia (MNO). Vuodesta 2012 alkaen toiminutta hanketta rahoittaa Helsingin kulttuurikeskus. Sari Palmgren on ollut mukana hankkeessa koreografina, tanssijana, työpajaohjaajana ja elokuvantekijänä alusta alkaen. Aidatut unelmat on Kanneltalon 25 v. -juhlaesitys.

Illallinen omenapuutarhassa

Esityksen jälkeen on mahdollista nauttia maukas ja tunnelmallinen kasvisruokaillallinen Malminkartanon omenapuulehdossa, elokuun iltahämärässä. Katoksen alle katettava yhteisöllinen illallinen koostuu noin viidestä ruokalajista ja niille valituista alkoholittomista ruokajuomista.

Illallisen tarjoaa Labby catering, joka on kokannut kausi- ja lähiruokaa vuosia ennen kuin siitä tuli trendi. Puutarhureista kokeiksi muuntautuvat tekijät tuntevat raaka-aineensa siemenestä lautaselle ja hyödyntävät mielikuvituksellisesti kasvien kaikki osat. Elokuussa, satokauden ollessa huipussaan, tätä hyödynnettävää on ruhtinaallisesti tarjolla.

Ruoka ei sisällä eläinkunnan tuotteita. Ystävällisesti ilmoita muista ruokarajoitteista viimeistään kaksi päivää ennen ateriaa osoitteeseen info@labbycatering.fi.

Huomaathan, että illallista voi nauttia ainoastaan etukäteen varatulla illallislipulla ja että illallislippu on ostettava viimeistään kaksi päivää ennen esitystä.

Lauantaina 26.8. teosalustus ennen esitystä klo 18.15 Kanneltalon kahvilassa.
Taiteilijatapaaminen tiistain 29.8. esityksen jälkeen.
Esitys 31.8. on loppuunmyyty.

Koreografi: Sari Palmgren
Äänisuunnittelu: Tuomas Norvio & Esa Mattila
Musiikki: Mikko Perkola, Tuomas Norvio & Esa Mattila
Pukusuunnittelu: Riitta Röpelinen
Valosuunnittelu: Ina Niemelä
Esiintyjät: Marjukka Savolainen, Mikko Perkola & iso joukko vapaaehtoisia esiintyjiä
Projektituottaja: Terhi Pursiainen
Tuotanto: Zodiak – Uuden tanssin keskus, Sari Palmgren, Kanneltalo


Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus