lauantai 10. kesäkuuta 2017

Haetaan vapaaehtoisia avustajia tanssiteokseen Aidatut Unelmat!

Valokuva: Sari Palmgren
Tule mukaan toteuttamaan tanssiteosta Aidatut Unelmat! Teokseen haetaan vapaaehtoisia avustamaan suuren mittaluokan teoksen käytännön järjestelyissä.

Aidatut unelmat on koreografi Sari Palmgrenin Kaarelan alueen julkisissa tiloissa ja puutarhoissa polveileva kävelyteos. Esitys koostuu kokemuksellisista reiteistä: aidatuista ja aitaamattomista tiloista, eri ihmisten puutarhatarinoista, sekä muistoista ja kokemuksista rajoista ja vastuusta.
Mistä omat rajat ja vastuu alkavat ja mihin ne päättyvät? Matkan aikana eri muistot sekä tilat avautuvat ja luovat tilan yhteiselle olemiselle. Esityksen eri polut päätyvät lopuksi yhteiseen juhlaan Malminkartanon hedelmätarhaan. Esitys on osa Zodiak - Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa ja Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos.

Teokseen haetaan vapaaehtoisia avustajia toimimaan teoksen tuotannollisena apuna. Tehtäviin kuuluvat muun muassa esiintyjien avustaminen, järjestyksen valvonta, kommunikaatio yleisön ja työryhmän jäsenten kanssa, tavaroiden roudaaminen, tapahtumapaikan ilmeen siistinä pitäminen sekä yleiset käytännön järjestelyt. Vapaaehtoisena pääset myös tutustumaan suuren mittaluokan teoksen toteuttamiseen lähietäisyydeltä ja kurkistamaan teoksen kulisseihin!

Vapaaehtoisille lahjoitetaan liput Zodiakin ja Kanneltalon syksyn esityksiin sekä Helsingin juhlaviikoille Huvilan konserttiin!

KIINNOSTUITKO? Ota meihin yhteyttä! Vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Ilmoittautuminen 7.8.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi

Harjoitukset:
10.-19.8. läpimenoharjoitukset; tarkemmat harjoitusajat tarkentuvat myöhemmin
21.-23.8. läpimenoharjoitukset yleisön kanssa; tarkemmat harjoitusajat sovitaan myöhemmin

Esitykset:
Ensi-ilta: 24.8. klo 19
Muut esitykset: 26., 27., 29., 30. ja 31.8. klo 19
Esityksen kesto noin 2h

Lisätietoja
Terhi Pursiainen, Zodiakin Minun nimeni on –hankkeen tuottaja
tel +358 40 867 5262, terhi.pursiainen@zodiak.fi



Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus