maanantai 9. toukokuuta 2016

MNO-hanke kutsuu taiteilijoita toteuttamaan tanssikäsikirjoituksen

Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on –taideprojekti on aloittanut vuonna 2016 Urbaaniluonto-projektin yhteistyössä Helsingin Taiteilijaseuran kanssa. Projektissa yhdistetään kaupunkiviljelyä, tanssia ja kuvataidetta. Kevään ja syksyn 2016 aikana Kannelmäkeen Antinniitylle perustetaan yhteisöpuutarha yhdessä alueen asukkaiden sekä muun muassa Kannelmäen peruskoulun eka-, toka- ja kuudesluokkalaisten kanssa. Osana projektia järjestetyissä tanssityöpajoissa koululaiset käsittelevät luontosuhdetta sekä kehollista havainnointia viljelystä ja puutarhanhoidosta avautuvien teemojen kautta.

Koululaisten tanssityöpajojen tuloksena syntyy puutarha-aiheinen tanssikäsikirjoitus. Minun nimeni on –projekti kutsuu tanssi- ja esitystaiteilijoita toteuttamaan oman tulkintansa lasten tekemästä tanssikäsikirjoituksesta. Tulkinnat esitetään Urbaaniluonto-projektin iltamissa syyskuussa. Iltamat järjestetään Kannelmäessä Sitratorilla perjantaina 16.9.2016 klo 18 ja Antinniityn yhteisöpuutarhassa 17.9. ja 18.9.2016 klo 18.

Projektin vastuuhenkilöt ovat koreografi Jenni Koistinen ja tuottaja Terhi Pursiainen. Työstä maksetaan 250€ esiintymiskorvaus.

Pyydämme vapaamuotoisia hakemuksia su 12.6.16 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi. Hakemuksissa tulee olla taiteilijan/työryhmän nimi sekä lyhyt kuvaus omasta kiinnostuksesta aiheeseen ja työskentelymuotoon. Valitsemme hakemusten perusteella 3 taiteilijaa tai työryhmää. Ilmoitamme valituille to 23.6. mennessä.

Lisätietoja ja tiedustelut:
terhi.pursiainen@zodiak.fi

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus