torstai 12. tammikuuta 2017

Minun nimeni on –hanke etsii kannelmäkeläisiä puutarhoja tanssitaiteen näyttämöksi!

Valokuva: Uupi Tirronen
Onko sinun puutarhaasi kätkeytynyt tarinoita tai salaisuuksia, joita toivoisit tuotavan esiin taiteen keinoin? Ilmoita puutarhasi koreografi Sari Palmgrenin uuden tanssiteoksen näyttämöksi 22.2. mennessä!

Kaarelan alueella toimiva Minun nimeni on –hanke toteuttaa tanssiteoksen Salainen puutarha (työnimi) vuoden 2017 aikana. Esitys on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat opastetun reitin Kannelmäestä Malminkartanoon. Matkan aikana vieraillaan luontokohteissa, yksityisissä puutarhoissa ja alueen rakennuksissa sekä kuullaan salaisuuksia tai tarinoita, joita ne pitävät sisällään. Esitys päättyy Malminkartanon omenatarhaan. Esitys on osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen syksyn kausiohjelmistoa sekä 20-vuotisjuhlaa. Se on myös Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos.

Hakija sitoutuu olemaan mukana produktiossa harjoitus- ja esityskauden ajan. Tämä tarkoittaa muutamia harjoituskertoja puutarhassa kesä- ja elokuussa sekä 6 esitystä elokuussa (Ensi-ilta: 24.8. klo 19, muut esitykset: 26., 27., 29., 30. ja 31.8. klo 19). Tarkemmat tiedot sovitaan osallistujien kanssa.

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla 22.2.2017 mennessä osoitteeseen terhi.pursiainen@zodiak.fi. Kerro meille hakemuksessasi:

- minkälainen ja kokoinen puutarha sinulla on (tyyppi: omakotitalo/rivitalo yms.).
- tarkka osoite, missä puutarhasi sijaitsee.
- miksi haluat mukaan esitykseen.
- onko puutarhassasi jotain erityislaatuista (historiikki, kasvi, tavara, yms).

Liitä hakemukseen lisäksi täydelliset yhteystietosi. Hakijan tulee olla täysi-ikäinen henkilö, jolla on hallintaoikeus puutarhaan. Kaikille hakeneille ilmoitetaan valinnoista helmikuun 2017 aikana.

Minun nimeni on –hanketta tukee Helsingin Kulttuurikeskus ja Kanneltalo.

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus