perjantai 24. helmikuuta 2017

Merkityksiä, tunteita, tarinoita ja symboliikkaa. Millainen on sinun puutarhatarinasi?

Puutarhat, pihat, puistot ja kaupunkiviljelmät ovat merkityksellisiä paikkoja. Elokuussa ne muuttuvat tarinoiden, salaisuuksien ja tanssin näyttämöksi koreografi Sari Palmgrenin uuden teoksen puitteissa.

Miten puutarhasi on vaikuttanut elämääsi tai läheistesi elämään tai ollut mukana tärkeässä käännekohdassa elämäsi varrella? Millaisia merkityksiä puutarha sinulle kantaa?

Kerro meille puutarhamuistosi yksittäisestä arjen tilanteesta, kohokohdasta tai yleisemmin aatteistasi puutarhanhoitoon liittyen. Lähetä tarinasi 31.3.2017 mennessä osoitteeseen yleisotyo@zodiak.fi.

Tarinat käsitellään nimettöminä. Muista kuitenkin jättää nimesi ja yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan.

Kertomuksia käytetään materiaalina tanssiteoksen rakentamisessa. Esitys on kävelyteos, jonka aikana katsojat kulkevat reitin Sitratorilta Kannelmäestä Malminkartanon omenatarhaan. Matkan aikana vieraillaan alueen luontokohteissa ja rakennuksissa sekä yksityisissä puutarhoissa ja kuullaan niihin kätkeytyneitä salaisuuksia ja tarinoita. Esitys on Kanneltalon 25-vuotisjuhlateos sekä osa Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Helsingin juhlaviikkojen ohjelmistoa.

Vastanneiden kesken arvotaan lippuja Helsingin juhlaviikkojen, Zodiak – Uuden tanssin keskuksen ja Kanneltalon esityksiin!

Lisätiedot:
yleisotyo@zodiak.fi
www.facebook.com/mnozodiak
www.minunnimeni.blogspot.fi
www.zodiak.fi

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus