lauantai 28. maaliskuuta 2015

Etsitään kaikenikäisiä esiintyjiä Zodiak - Uuden tanssin keskuksen KOTI-esitykseen!

Zodiakin Minun nimeni on - yhteisötanssiprojekti toteuttaa elokuun lopussa 2015 KOTI-nimisen esitystaideteoksen Kannelmäen alueella. Sinulla on mahdollisuus osallistua teokseen teoskurssin kautta!

Kun ihmisiltä kysytään mikä on heidän tärkein paikkansa omalla asuinalueella, useimmat vastaavat ”koti”. Kannelmäkeä pidetään monesti erityisen lähiömäisenä. Useimmat lähiöt muistuttavat toisiaan, mutta ihmiset ovat aina yksilöitä. Haluamme KOTI-esityksessä nostaa pääosaan kannelmäkeläiset kodit ja niissä asuvat ainutkertaiset ihmiset. Esitys muodostuu eri osista siten, että reitin varrella olevat ulkotilat ja kodit toimivat esityksen näyttämöinä. Esityksen koreografina ja teoskurssinpitäjänä toimii Jenni Koistinen.

Esitystä edeltää teoskurssi, joka järjestetään maanantaisin 13.4. - 25.5.2015 klo 18-20 Kanneltalolla. Kurssilla tanssitaan paljon yksin ja yhdessä muiden kanssa, tutustutaan eri tavoin omaan liikkeeseen ja työstetään liikemateriaaliatulevaa teosta varten. Kurssi on maksuton ja sinne voi osallistua myös vaikkei haluaisi osallistua esitykseen. Kurssille ja esitykseen osallistuminen ei edellytä mitään ennakkotaitoja. Kurssion avoin kaiken ikäisille ja nuorimmat osallistujat voivat tulla yhdessä vanhemman kanssa. 

Teoksen ensi-ilta on elokuun lopussa ja esityskausi jatkuu syyskuun ensimmäiselle viikolle. Ennen esityskautta järjestetään vielä toinen, parin viikon mittainen harjoitusjakso elokuussa. Tarkemmat tiedot syksyn harjoitus- ja esitysaikatauluista käydään läpi kaikkien osallistujien kanssa kurssin alkaessa.

Lisätiedot ja kurssi-ilmottautuminen 6.4.2015 mennessä sähköpostitse ulrika.vilke@zodiak.fi otsikolla ”KOTI-teoskurssille ilmottautuminen”

Zodiak ja Minun nimeni on -projekti tarjoaa osallistujalle ainutlaatuisen mahdollisuuden olla mukana tekemässä merkittävää esitystaideteosta. KOTI-esitys on osana Zodiak - Uuden tanssin keskuksen syksyn kausiohjelmistoa sekä Zodiakin Yleisötyön 10-vuotisohjelmaa.
Minun nimeni on -hanketta tukee Helsinginkulttuurikeskus.

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus