perjantai 27. maaliskuuta 2015

Minun nimeni on –projekti jatkuu läpi vuoden 2015!

Minun nimeni on –projekti jatkuu läpi vuoden 2015!

MNO-projektimme sai jatkorahoituksen Helsingin kulttuurikeskukselta, ja pääsemmekin jatkamaan alueellista toimintaamme Kannelmäen ja Pohjois-Haagan alueella vuoden 2015 ajan. Tänä vuonna projekti tulee koostumaan niin työpajoista kuin erilaisista esityksistäkin. Elokuussa pääsemme kokemaan myös ennennäkemättömän kävelyesitystuotannon kannelmäkeläisissä kodeissa ja kaupunkiympäristössä koreografi Jenni Koistisen johdolla!

Kevään aikana järjestämme neljä erilaista työpajakokonaisuutta. Liisa Söderlundin Omakuva-työpaja ja Jukka Tarvaisen parkour-työpaja järjestetään yhteistyössä Operaatio Pulssin kanssa alueen nuorille. Jenni Koistisen tanssikurssi ja projektimme uuden jäsenen, säveltäjä-muusikko Juuso Hannukaisen musiikkityöpaja tähtäävät elokuun kävelyesityksen materiaalin valmistamiseen. Molempien työpajojen osallistujat pääsevät siis halutessaan osallistumaan ammattimaiseen tanssiteostuotantoon. Työpajojen lisäksi vierailemme paikallisissa tapahtumissa kevään aikana, ja voittekin tavata meitä mm. Kaarelan Kyläjuhlissa 10.5. ja Lasten Unelma –tapahtumassa 16.5.

Syksy alkaakin elokuun lopussa KOTI- kävelyesityksen ensi-illalla ja esityskaudella! Esityksessä katsojat pääsevät vierailemaan erilaisissa kannelmäkeläisissä kodeissa tanssin parissa. Syyskuussa jatkamme Sari Palmgrenin tanssia ja videota yhdistävällä työpajalla sekä Liisa Söderlundin toisella Omakuva-työpajalla. Näiden työpajojen työskentelyn pohjalta koostamme ison näyttelykokonaisuuden Kanneltalon Galleriaan joulukuussa.

Kaikesta kevään toiminnastamme saatte lisätietoja nopeimmin seuraamalla meidän Facebook-sivuja www.facebook.com/mnozodiak tai liittymällä postituslistallemme. Jos haluat sähköpostitse tietoa tulevista tapahtumistamme lähetä minulle yhteystietosi osoitteeseen ulrika.vilke(a)zodiak.fi.

Lämpimästi tervetuloa mukaan Minun nimeni on –yhteistötaideprojektin vuoden 2015 toimintaan!


- Ulrika, Minun nimeni on –projektin tuottaja

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus