perjantai 11. joulukuuta 2015

Minun nimeni on- taideprojekti jatkuu seuraavat kolme vuotta!

Zodiak - Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on -taideprojekti (MNO) on toiminut Kannelmäessä vuodesta 2013. Olemme järjestäneet kaikille avoimia tanssityöpajoja, parkour-tunteja, valokuvaus- ja videotyöpajoja ja tehneet esityksiä sekä näyttelyjä yhdessä osallistujien kanssa. MNO-taideprojekti on vieraillut kouluissa ja hoivakodeissa ja taide on jalkautunut keskelle Kannelmäkeä aina ostoskeskuksesta ja kapakasta koteihin ja kaduille ja toreille saakka.

MNO-projekti on osa Helsingin kulttuurikeskuksen rahoittamaa Helsinki-mallin mukaista toimintaa ja siihen on osallistunut sankka joukko eri-ikäisiä ihmisiä ilman ennakkotaitoja tanssista tai muusta taiteen tekemisestä. Suurkiitos kaikille toimintaan tähän mennessä osallistuneille sekä yksittäisille ihmisille että yhteistyökumppaneille! Vuoden lopun iloisina uutisina voimme kertoa, että olemme saaneet jatkoa rahoitukselle ja työmme voi jatkua Kaarelan alueella seuraavat kolme vuotta!

Olemme keränneet aikaisemmilta osallistujilta ja yhteistyökumppaneilta palautetta ja toiveita siitä, millaisia asioita he haluisivat nostaa esille Kaarelan alueella. Vuoden 2015 teemana oli koti. Vuoden 2016 teemaksi on palautteiden pohjalta valikoitunut oma ympäristö ja vallankäyttö. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuussa 2016, mutta kauden aloittaa 11.1 koreografi Sari Palmgrenin ohjaamat Ympäristöliike-työpajat maanantaisin. 

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus