perjantai 15. tammikuuta 2016

MNO:n uusi kolmivuotiskausi on alkanut!

Uusi vuosi on pyörähtänyt käyntiin ja samalla myös MNO:n uusi kolmivuotiskausi Kaarelan alueella.

Vuoden on aloittanut Sari Palmgrenin Ympäristöliike-työpaja Kanneltalolla. Työpaja käsittelee kestävää kehitystä ja ympäristöaihetta liikkeen ja musiikin kautta, ja siellä tutustutaan myös Sari Palmgrenin teoksen The Earth Song liikemateriaaliin. The Earth Song esitetään Kanneltalossa 30.3.2016 klo 19.00. Liput täältä: http://www.lippupalvelu.fi/event/zodiak-sari-palmgren-the-earth-song-lippuja/170033


MNO-kotivideot esitetään Zodiakin kick-offissa pe 22.1. klo 19.00. Tervetuloa Zodiakin näyttämölle kaapelitehtaalle katsomaan videot ja kurkkaamaan kevätkauden ohjelmistoa! http://www.zodiak.fi/kalenteri/lahtolaukaus-kevatkauteen-2016


Työstämme parhaillaan tulevan vuoden kokonaisaikataulua, vuosikalenteri alkaa jo hahmottumaan ja saamme piakkoin julkaistua tarkemmat tiedot tulevasta kaudesta. Aiemmista vuosista poiketen voimme nyt suunnitella seuraavan kolmen vuoden kokonaisuutta yhden vuoden sijasta, kiitos uuden rahoitusmallin joka tuo mukanaan jatkuvuutta ja mahdollisuuden työstää tiettyjä teemoja pidempikestoisesti.


Valokuva: Jenni Koistinen
MNO:n teemat seuraavalle kolmelle vuodelle ovat (Oma)Ympäristö, (Oma)Valta ja (Oma)Identiteetti. Kaikki kolme teemaa kulkevat limittäin ja lomittain kolmen vuoden läpi, ja monissa tulevissa osioissa yhdistyy nämä kaikki teemat. Tulevana keväänä  alkaa mm. kaupunkiviljelyprojekti jonka  toteutamme yhteistyössä Helsingin taiteilijaseuran kanssa, ja kesäkuussa starttaa Flash Mob-projekti. Näissä molemmissa osioissa yhdistyy vahvasti ympäristön ja vallan teemat. Näillä teemoilla haluamme herätellä ajatuksia vapaudesta, vastuusta , haltuunotosta ja omistajuudesta suhteessa omaan ympäristöön. Kohtaamme ympäristömme ja toisemme vuorovaikutuksessa omaan kehoomme; se on meidän ensijainen kosketus- ja kohtaamispintamme kaikkeen ympärillämme olevaan.

Ja hei, muistattehan että me olemme täällä teitä varten ! Mitä SINULLE tulee mieleen näistä teemoista ? Heitelkää meille kommentteja, ajatuksia, toiveita, pieniä ja suuria visioita, joko työpajojen ohjaajille tai suoraan minulle meilitse: jenni_koistinen@hotmail.com.

-Jenni

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus