perjantai 30. lokakuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojekti 28.10.2015

Nyt kun ajattelen tätä ryhmää ja sen ohjaajaa Liisaa, jotka yhdessä valmistavat Kotona - valokuvanäyttelyn, tuntuu koko ryhmä, koko idea, koko hanke ja sen valmistelu hyvältä, innostavalta ja mielekkäältä. Kun kuunteli ryhmäläisten ideoita, miten kukin "näkee" tämän kotona - ajatuksen, tuli mieleen, että: "Erilaisuus on rikkautta." Tulossa on mielenkiintoinen näyttely Kanneltaloon. Liisa on hyvä ohjaaja, jota kaikki kuuntelevat herkeämättä. Hän on raudankova ammattilainen, joka esittää ajatuksensa ja asiansa todella selkeästi  ja kiinnostavalla otteella. Liisaa jaksaisi kuunnella kauemminkin. 

Viime keskiviikkona 28.10 oli toinen kerta, kun kokoonnuimme. Testasimme kukin omia ideoitamme pienryhmissä. Meillä oli tietty aika jolloin kerroimme vuorollamme omat ideamme, jota muut ryhmäläiset kommentoivat. Meidän ryhmämme oli varmaan nopein ja aikaa jäi ylikin. Annoimme toisillemme positiivista ja kannustavaa palautetta. Tosin ainakin minä olen aika itsekriittinen...

Liisa hahmotteli näytteilleasettelua paperille, johon hän oli piirtänyt pohjapiiroksen. Sisustusarkkitehti toi omat ehdotuksensa kehiin. Monilla ryhmäläisillä oli ideoita rekvisiitasta, jota tuodaan näyttelyyn kuten esim. keittokirja, pöytä ja tuoli. Eli kodinomaisuutta. Hauska idea on myös tuoda nukkekoti.

Ensi kerralla vuorossa on valokuvien katsominen ja valitseminen.

-Tanja

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus