keskiviikko 21. kesäkuuta 2017

Aidatut unelmat- esityksen tiivisviikon harjoitukset kesäkuussa


Sitratorin hengailijat ja ohikulkijat pääsivät todistamaan hauskoja alkulämmittelyjä. Peilileikkiin taisimme saada jopa yllätysosallistujia Kannelkrouvin terassilta.

Tiivisviikolla pääsimme kokemaan teoksen eri reittivaihtoehdot. Antoisinta viikolla oli varmasti vihdoin nähdä kaikki eri paikat ja toistemme kohtaukset. Reittien läpikäymisen yhteydessä oma rooli ja ajoitus esityksessä havainnollistui.


Esitys herkistää havainnoimaan ympäristöä uudella tavalla. Esiintyjien kesken jaettiin huomioita sään vaikutuksesta reittiin, kenkien vedenkestävyydestä, linnunpesien määrästä, erilaisita pikkuhousujen rajojen näkyvyydestä, kun tanssija pyllistää ja siitä miten saman niityn kasvillisuus kohoaa päivä päivältä korkeammalle.

Tiivisviikolla harjoituksia tuli seuraamaan Zodiakin ja Helsingin juhlaviikkojen henkilökuntaa sekä koreografeja niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Teoksen ulkopuolisten ihmisten antama positiivinen palaute ja luottavainen asenne vahvistivat jo ennestään lujaa uskoa teokseen.

Viimeisenä iltana pidimme nyyttärit Malminkartanon omenapuutarhassa. Nyttäritunnelmissa oli mukava tutustua toisiimme syvemmin.

-Elisa

Valokuvat Uupi Tirronen




Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus