tiistai 14. lokakuuta 2014

Minun nimeni on flashmob- Tule mukaan!


MINUN NIMENI ON -­FLASHMOB KAUPPAKESKUS KAARESSA ETSII OSALLISTUJIA

Zodiak – Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on –yhteisötaideprojekti järjestää tanssia, liikettä ja laulua yhdistävän flash mobin Kauppakeskus Kaaressa joulukuussa yhteistyössä Kannelmäki-­liikkeen kanssa. Tarkoituksena on tuoda hauskalla tavalla alueen asukkaita ja toimijoita yhteen ja levittää yhdessä tekemisen iloa kaikille! 

Osallistujana sinulla on mahdollisuus päästä esiintymään ja osallistua yllättävään, yhteisölliseen taidetekoon. Paikallisten toimijoiden muodostamat koululais-‐ ja harrastajaryhmät tai vaikka työporukat voivat tapahtuman yhteydessä myös promotoida omaa toimintaansa.
Flash mob on tapahtuma, jossa joukko ihmisiä kerääntyy yllättävästi julkiselle paikalle ja tekee ennalta sovittuna ajankohtana jotakin odottamatonta. Minun nimeni on –yhteisötaideprojektin ja Kannelmäki-­‐liikkeen flash mobin materiaalia on mahdollisuus harjoitella yhteisharjoituksissa vetäjien opastuksella tai harjoitella omalla ajalla internettiin erikseen ladattavan opetusvideon perusteella. Videon linkki ja salasana jaetaan osallistujiksi ilmottautuneille marraskuun alussa. Flash mobiin on myös mahdollisuus osallistua ilman ennakkoharjoittelua.

Yhteisharjoitukset ovat ma 1.12. klo 16.30-­‐17.30 Kanneltalon Konserttisalissa ja tanssi opetetaan myös Mamuska-­‐klubilla Kannel Krouvissa 5.12. klo 19.50 (HUOM! Mamuska-­‐klubi 
on K-­18).

Jos kiinnostuit Minun nimeni on –flash mobiin osallistumisesta tai sinulla on jotakin kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä ja ilmottaudu mukaan 5.11.2014 mennessä!

Koreografi, Flash mob-­vastaava Sari Palmgren
Ilmoittautumiset: sari.palmgren(at)welho.com 

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus