tiistai 22. joulukuuta 2015

MNO kiittää kuluneesta vuodesta!

Vuosi kääntyy kohti loppuaan ja on aika kiittää kaikkia Minun nimeni on-projektin osallistujia tästä kuluneesta vuodesta.

Tämä vuosi on ollut meille työntäyteinen ja paljon on tapahtunut projektin merkeissä. Työn lopputulemat nähtiin ensin elokuussa Kannelmäkeen sijoittuneen Kotimatkalla-kävelyteoksen muodossa, ja sitten joulukuisessa Kotona-näyttelyssä Kanneltalossa. 

Minun nimeni on- hankkeen vuoden 2015 teemana on ollut koti. On ollut antoisaa ja todella ajatuksia herättävää sukeltaa kodin moninaisiin merkityksiin; kaikkiin niihin mielikuviin, tunteisiin ja syvätason kokemuksiin mitä kotiin liittyy. Teema on ollut tänä vuonna erityisen ajankohtainen, liittyyhän siihen usein myös kysymyksiä rajoista ja turvasta, sisäänpäästämisestä ja ulossulkemisesta. 
Tuntuu että koti on kuin mikrokosmos, siellä on läsnä pienoiskoossa samat prosessit jotka toistuvat suuremmassa mittakaavassa globaalilla tasolla. Ja samalla tavalla myös kodin pienoiskosmoksessa pienikin liikahdus voi aiheuttaa suuren muutoksen; vaikka se että joku avaa oman kotinsa ovet vieraille voi liikuttaa isosti sekä kotiin päästettyjä vieraita että kotinsa ovet avannutta.
Sekä Kotimatkalla-teos että Kotona-näyttely ovat ennenkaikkea rakentuneet kaikista niissä mukana olleista ihmisistä sekä tietysti Kannelmäestä paikkana. Voin varmasti puhua kaikkien meidän taiteilijoiden puolesta kun sanon että on ollut todella inspiroivaa ja koskettavaa työskennellä kaiken sen "materiaalin" kanssa mitä jokainen osallistuja tuo tullessaan. Olen myös äärettömän kiitollinen siitä rohkeudesta ja avoimuudesta millä osallistujamme tulevat itsenään, tuoden elämänkokemuksiaan ja elämänpiiriään yhteisen jakamisen tilaan. Se on todella arvokasta.
Ensi vuonna jatkamme sitten uusien juttujen parissa; ensimmäisenä starttaavat Sarin ympäristöliike-työpajat tammikuussa.
Kiitos ja kumarrus siis tästä kuluneesta vuodesta, piparin- ja kynttiläntuoksuista joulunaikaa sekä onnenpotkuja tulevalle vuodelle 2016 !
Valokuva: Jenni Koistinen
Nähdään ensi vuonna !
-Jenni

tiistai 15. joulukuuta 2015

Kotivideot nyt Kanneltalon galleriassa

Koreografi Sari Palmgren:
Olen pitänyt syys-joulukuussa 2015 työpajaa, jonka tarkoituksena oli tehdä kotivideo-tanssielokuvat. Minun nimeni on- hankkeen teema vuonna 2015 oli koti. Tämä teema on tullut alueen osallistujilta/asukkailta. Kotivideo kurssilla kodin teemaa käsiteltiin keskustelujen, liikkeen, videon, musiikin ja kirjoitustehtävien kautta. Työpajan aikana kuvaaja Päivi Kettunen opetti ja kertoi kuvallisesta ajattelusta sekä äänisuunnittelija/säveltäjä Tuomas Norvio kertoi äänisuunnittelusta. Noin puolessa välissä kurssia ryhmä jakaantui kolmeksi pienryhmäksi yhden kodin ympärille, joka oli yhden kurssilaisen oma koti. Viikottaisten tapaamisten lisäksi harjoittelimme ryhmissä kotona. Eri teemat muodostuivat tekemämme työn ja ehdotuksieni pohjalta.  
Kaikille videoille yhteistä on kasvottomuus niiden alussa, joka tuo esiin liikkeen, kehon ja henkilön -joka voisi olla kuka tahansa: näin katsoja uppoaa heti enemmän liikkeeseen kuin henkilöhahmoon.  
Ensimmäinen video käsittelee perheen äidin tilan ja ajan ottamista kotona. Toinen video käsittelee kehon ja kodin jättämiä kerroksia/muistoja/energioita, kuinka historia jää kotiimme ja kehoomme: kuinka niitä voi purkaa. Sitä kuinka ne heijastelevat nykyhetkeen. Videon voi nähdä purkautumisena/kuoriutumisena tästä historian taakasta. Kolmas video on tarinallisempi kuvaus vanhuksesta ja kodin eristävästä yksinäisestä luonteesta ja toiveesta avata koti tapahtumien ja elämän paikaksi. 
Valokuva: Sari Palmgren
Kiitos kaikille kotivideokurssilaisille!  
-Sari 
Kotivideot nähtävillä Kanneltalon Galleriassa 10.-19.12.2015: https://www.facebook.com/events/912554565496028/

sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Ympäristöliike-työpaja 2016

Tanssia ja kestävää kehitystä

MNO-kausi starttaa kolmen kerran fyysisellä työpajasarjalla 11. - 25.1.2016 klo 18-20. Työpajoissa liikutaan ja tanssitaan paljon sekä pohditaan eri tavoin suhdetta ympäristöön ja sen tilaan. Työpaja käsittelee kestävää kehitystä ja ympäristöaihetta liikkeen ja musiikin kautta. Sen aikana jaetaan omia kestäviä, hyviä tekoja. Työpajassa tutustutaan myös Sari Palmgrenin teoksen The Earth Song liikemateriaaliin. Teos esitetään Kanneltalossa 30.3.2016 klo 19.00.

Työpaja sopii sekä tanssia jo pidempään harrastaneille kuin vasta-alkajillekin sekä kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita ympäristöasioista.

Työpajan ohjaaja tanssitaiteilija Sari Palmgren on toiminut muun muassa British Councilin ilmastolähettiläänä ja Tanssin tiedotuskeskuksen organisoiman Sustainability Think Tank jäsenenä. www.saripalmgren.com

AIKA: Ma 11.1. 18.1 ja 25.1.2016 klo 18-20 
PAIKKA: Kanneltalon näyttämö

Mukaan mahtuu 20 ensin ilmoittautunutta. Työpaja on maksuton. 
Ilmoittautumiset ja lisätietoja 5.1 mennessä: terhi.pursiainen@zodiak.fi


Valokuva: Uupi Tirronen/ The Earth Song

perjantai 11. joulukuuta 2015

Minun nimeni on- taideprojekti jatkuu seuraavat kolme vuotta!

Zodiak - Uuden tanssin keskuksen Minun nimeni on -taideprojekti (MNO) on toiminut Kannelmäessä vuodesta 2013. Olemme järjestäneet kaikille avoimia tanssityöpajoja, parkour-tunteja, valokuvaus- ja videotyöpajoja ja tehneet esityksiä sekä näyttelyjä yhdessä osallistujien kanssa. MNO-taideprojekti on vieraillut kouluissa ja hoivakodeissa ja taide on jalkautunut keskelle Kannelmäkeä aina ostoskeskuksesta ja kapakasta koteihin ja kaduille ja toreille saakka.

MNO-projekti on osa Helsingin kulttuurikeskuksen rahoittamaa Helsinki-mallin mukaista toimintaa ja siihen on osallistunut sankka joukko eri-ikäisiä ihmisiä ilman ennakkotaitoja tanssista tai muusta taiteen tekemisestä. Suurkiitos kaikille toimintaan tähän mennessä osallistuneille sekä yksittäisille ihmisille että yhteistyökumppaneille! Vuoden lopun iloisina uutisina voimme kertoa, että olemme saaneet jatkoa rahoitukselle ja työmme voi jatkua Kaarelan alueella seuraavat kolme vuotta!

Olemme keränneet aikaisemmilta osallistujilta ja yhteistyökumppaneilta palautetta ja toiveita siitä, millaisia asioita he haluisivat nostaa esille Kaarelan alueella. Vuoden 2015 teemana oli koti. Vuoden 2016 teemaksi on palautteiden pohjalta valikoitunut oma ympäristö ja vallankäyttö. Tarkempi ohjelma julkaistaan tammikuussa 2016, mutta kauden aloittaa 11.1 koreografi Sari Palmgrenin ohjaamat Ympäristöliike-työpajat maanantaisin. 

torstai 10. joulukuuta 2015

KOTONA-näyttely 19.12 asti Kanneltalon galleriassa

KOTONA-näyttely avattiin kotoisan juhlallisesti keskiviikkona 9.12. Minun nimeni on -projektin osallistujien tulkintoja kotona olemisesta voi nyt käydä katsomassa Kanneltalolla 19.12.2015 asti. Näyttelyyn on maksuton sisäänpääsy. 

TERVETULOA!

                      Kanneltalon galleria avoinna
                      Ma-to klo 9-20, pe klo 9-18, la 10-16, su suljettu.
Valokuva: Piia Ahonen



perjantai 4. joulukuuta 2015

Kuvaukset Tuulan kotona



26.11.2015 kuvaukset kodissani/ kotellissani Herttoniemen rannassa klo 9.30-16.30

Nainen yksin keinutuolissa
ystävät yllättäen pöydän ympärillä juhlimassa 
kohtaamisia duetto tansseissa 
villiä tanssia parvekepuutarhassa

Ystävät poissa
nainen yksin keinutuolissa
tanssin muisto vielä viipyvänä varpaissa

Jotenkin näin tarina rakentui. Kuvauspäivä jännitti etukäteen, mutta kun homma alkoi kulkea jännitys laukesi, tunnelma oli intensiivinen välistä hervoton. Kaikesta kuvaukseen liittyvästä tavara määrästä riippumatta olo alkoi päivän edetessä tuntua kotoisalta, johon lienee osansa tuonut ryhmän mukava ja lämmin henki.

Kotini on ollut aina avoin sukulaisille, ystäville, kulkijoille, joten en epäröinyt hetkeäkään ottaa tämän teoksen tekemistä kotiini, on taas mitä "mummona" muistella. Odotan kovasti videon valmistumista, mitä jää kun kahdeksan tunnin kuvaukset leikataan muutamaan minuuttiin?

Lämmin kiitos koko porukalle!


-Tuula

Valokuvat: Sari Palmgren

lauantai 28. marraskuuta 2015

Kuvaukset Tomin kotona

Olin jo ajatuksissani vastaanottanut tämän päivän tietyllä tasolla. Silti
se tuli,
 niinkuin ne usein tulee, hieman nopeasti. Aamulla huomasin että
toimintani oli vähän kuin odottaisin vieraita. Sitten olittekin siinä, ja
viimeistään kun Sari, Päivi ja Tuomas saapui kuvauskalustoineen paikalle
huomasin päivän erikoislaatuisuuden. Olen aikaisemmin työskennellyt
television parissa joten tiesin vähän mitä odottaa mutta silti päivän
tehokkus, kaman määrä ja asioiden kuvan eteen muuttaminen hymyilytti.
Mutta olin onnekseni osanut varautua eikä oman kodin tahdin katoaminen
tuntunut pahalta, ja oikeastaan oli hauskaa antautua jonkin muun
vietäväksi näinkin tutussa ilmapiirissä. Pian kodista olikin muodostunut
jonkun asteinen studio jossa sitten touhuiltiin. Aloitin itse joka sopi
hyvin niin ei tarvinnut liikaa asioita pohdiskella. Ja hauskaa oli, ja
tuntui luontevalta saada luoda teosta työryhmän kanssa. Kaikean kaikkiaan
oli hieno päivä, jonka muistan toivonmukaan pitkään. Kiitos vielä
Marjukka, Sanni, Sari, Päivi ja Tuomas.


-Tom



Valokuvat: Sari Palmgren
Kotivideot nähtävillä Kanneltalon Galleriassa 10.-19.12.2015: https://www.facebook.com/events/912554565496028/

perjantai 27. marraskuuta 2015

Kuvaukset Liinan kotona



Avainsana luottamus.

Miltä tuntuu, kun tanssiteosta tehdään omassa kodissa? Luontevalta, jännittävältä, kivalta, samalta kuin tulisi ystäviä kylään. Viime keväänä MNO projektissa alkaneen kotiteeman työstämisen myötä havahduin siihen, että lähden lähes aina kotoa pois tekemään omia juttuja. Koti toimi minulla enemmän huoltoasemana, jossa huolsin itseäni ja perhettäni. Tajusin, että haluan muuttaa tämän kuvion, haluan tehdä enemmän omia juttuja kotona, ei sen ulkopuolella. Tähän oivallukseen ajatus tanssiteoksen tekemisestä omassa kodissani sopi täydellisesti. Moni on kysynyt, miten uskallan näyttää jotain niin intiimiä kuin oman kotini työryhmälle ja teoksen katsojille. Vastaus on yksinkertainen: koska luotan työryhmän ihmisiin, heidän ajatuksiinsa ja näkemyksiinsä. Koti on yksi osa teosta, minulle suurempi uskallus on ollut omien henkilökohtaisten asioiden kertominen ja tuominen mukaan teokseen. Luottamuksen varassa on ollut helppo heittäytyä, hengittää ja liikkua.

-Liina

Valokuvat: Sari Palmgren
Kotivideot nähtävillä Kanneltalon Galleriassa 10.-19.12.2015: https://www.facebook.com/events/912554565496028/

torstai 26. marraskuuta 2015

Kotona-näyttely Kanneltalon galleriassa 10.-19.12.2015


Kodista kotiin, yksin kotona, kotimatkalla, koti kotina. Zodiakin Minun nimeni on –yhteisötaideprojektissa on syksyn 2015 aikana lähestytty koti-aihetta monin keinoin. Nyt työn hedelmät ovat esillä Kanneltalon galleriassa!

Näyttelyssä nähdään valokuvaaja Liisa Söderlundin ohjaaman KOTONA-projektin aikana syntyneitä valokuvakokoelmia ja installaatioita sekä koreografi Sari Palmgrenin ohjaamassa videotyöpajassa toteutettu triptyykkiteos. Äänen teokseen on tehnyt äänisuunnittelija Tuomas Norvio. Erilaiset lähtökohdat ja tekijät muodostavat galleriaan kokonaisuuden, joka avaa tuttua teemaa monille mielenkiintoisille tulkinnoille.

Näyttelyn ajan Kanneltalon aulan kahvilassa on esillä valokuvaaja Uupi Tirrosen valokuvia koreografi Jenni Koistisen elokuisesta Kotimatkalla-esityksestä.

Näyttelyyn on maksuton sisäänpääsy.


TERVETULOA!

Kanneltalon galleria avoinna
Ma-to klo 9-20, pe klo 9-18, la 10-16, su suljettu.

keskiviikko 25. marraskuuta 2015

Kotivideo- harjoitukset 23.11.2015

Juuri ennen h-hetkeä. Äänisuunnittelija Tuomas oli mukana. Kävimme läpi käytännön asioita. Miten koreografiat kussakin kodissa olivat edenneet. Millaisia ratkaisuja ongelmakohtiin oli löytynyt. Ketkä pääsevät paikalle. Aikataulujen varmistusta. Salissa oli kylmä kuten ulkonakin. Palelin. Katsoimme läpi kaikkien vaatteet kuvauspäiviin. Marjukka tsekkaa vielä jos kotoa löytyy toiset sortsit ;) .

Puhuttiin avajaisista ja sovittiin palaute keskustelulle aika. Olisin ollut valmis lähtemään kotiin lämmittelemään villaviltin alle mutta meillä olikin vielä aikaa olla varvashippaa ja käydä läpi villi tanssi juttuja liikkuen ja seinäkohtausta. Tuli kuuma. Tanssi on niin kivaa. Lähdin hyvällä energialla ilman palelua.


-Satu

tiistai 24. marraskuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojekti 18.11.2015


Viimeisen työpaja kokoontumisen aloitimme kahvin juonnilla, kuten tapanamme on ollut, mutta pian menimme itse asiaan. Kohta kuului iloista, porisevaa puheensorinaa. Rekvisiitta-ryhmä oli järjestänyt ison kasan eri kokoisia kehyksiä, joista valitsimme sopivia. Ja niinpä me kehystimme valokuviamme. Autoimme toinen toisiamme ja annoimme toisillemme tarvittaessa eri näkökulmaakin. Kuvista ja kehyksistä alkoi muodostua teoksia, jotka saivat nyt nimetkin. Ripustussuunnitelmakin valmistui joutuisasti. Lisäksi suunnittelimme ripustuspäivää ja avajaisia. Pohdimme asetteillepanoa ja mietimme mitä rekvisiittaa galleria-tilaan tulee. Kaikki tuntuu olevan hyvällä mallilla. 
Vieraana kävi Minun nimeni on-projektin taiteellinen vastaava Jenni, joka oli innoissaan hänkin tästä projektista, jossa on myös näyttelyn lisäksi tanssi- ja videoesitys. KOTONA-projektista taitaa tulla onnistunut!

-Tanja


Valokuvat: Tanja Talaskivi-Munther


sunnuntai 15. marraskuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojekti 11.11.2015

Projekti on edennyt mielenkiintoiseen vaiheeseen, jossa osallistujien teokset alkavat löytää lopullista muotoaan. Tämänviikkoisen tapaamisemme yhteydessä meillä oli mahdollisuus esitellä omia teoksiamme muille osallistujille ja saada palautetta. Rakentavien keskustelujen kautta monien teosten idea kirkastui, ja suuri osa teoksista onkin ainoastaan loppusilausta vailla. Teosten esittelyn lisäksi kävimme läpi erilaisia vaihtoehtoja näyttelyn rekvisiittaan liittyen. Tapaamisen lopuksi löimme visuaaliseen ilmeeseen liittyvät suunnitelmat lukkoon sisustusarkkitehdin avustuksella. Luvassa on varmasti hieno näyttely!

-Jukka
Valokuva: Tanja Talaskivi-Munther



lauantai 7. marraskuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojekti 4.11.2015

Tällä kertaa jatkoimme näyttelyn suunnittelua: ihastelimme tuntemattomien ihmisten lahjoittamia valokuvakehyksiä, joita aiomme käyttää näyttelyssä (kiitos teille kaikille!) ja analysoimme, miten saisimme niistä orgaanisen ja tasapainoisen asetelman seinälle. Pohdimme myös, mitkä kehykset sopisivat parhaiten kunkin henkilön tuottamiin valokuviin.

Liisa piti meille myös pienen luennon aihesta "Mikä valokuva on? Mitä valokuvaus on?", jonka aikana hän esitteli myös muutaman tunnetun valokuvaajan töitä kuten Cindy Shermanin, Ben Kailan ja Robert Capan otoksia. 

Toivottavasti jokainen kurssilainen löysi inspiraatiota työn viimeistelyä varten!

-Bea

Valokuva: Liisa Söderlund


torstai 5. marraskuuta 2015

Kotivideokurssin Kotitreenit 30.10.2015

Kuvasimme ensimmäistä kertaa materiaalia oman ryhmäni kotitreeneissä. Samaan aikaan kun olimme kodissa, oli se vain yhdelle meistä oikeasti koti – itse vieraana toisen kodissa huomasin, että toisen koti tuntui omassa kodissa olon vastakohdalta: julkinen tila on myös minun tilaa, mutta toisen koti on nimenomaan hänen yksityinen tilansa. Siksi tunsin itseni voimakkaasti vieraaksi, vaikka olimme nimenomaan tulleet tekemään kotiprojektia. Se kertoo tietysti kodin intiimistä luonteesta ja oikeastaan käsittelemme sitä oman videomme teemassakin.

 Raivasimme tilaa olohuoneeseen, kokeilimme erilaisia versioita koreografiaan ja Sari kuvasi miettien jo leikkauksen tuomia mahdollisuuksia.

- Sanni      


Valokuvat: Sari Palmgren

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Kotivideo harjoitukset ma 26.10.2015

Kotivideotanssi, videokotitanssi, tanssivideokoti, tanssi, koti, video… huomaan useasti kertoessani ystävilleni kurssistamme miettiväni noiden sanojen järjestystä, miten ne oikein järjestyy?

Syksy on jo pitkällä, ruska myös, kurssilaisen nimet alan jo muistamaan, kiitos mainion nimimuistileikin jota olemme pariinkin otteeseen leikkineet. Olemme ”ryhmäytyneet” kolmeksi ja ensimmäiset kotitreenit kaikilla on jo takana, mutta vielä pitää harjoitella, kehitellä liikekieltä, laittaa kuvakäsikirjoitukseen teoksen kulku kuvin ja sanoin. Yksi ryhmä on jo saanut videolle raakaversion, jonka katsoimme yhdessä ja kävimme läpi analysoiden, seuraavalla kotitreenillä muidenkin pitäisi päästä samaan ja uskon, että Sarin määrätietoisella ohjauksella pääsemmekin. Marraskuun lopulla kaikki pitäisi olla valmista lopullisiin kuvauksiin.

Syysfiiliksin Tuula


Valokuvat Sari Palmgren

perjantai 30. lokakuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojekti 28.10.2015

Nyt kun ajattelen tätä ryhmää ja sen ohjaajaa Liisaa, jotka yhdessä valmistavat Kotona - valokuvanäyttelyn, tuntuu koko ryhmä, koko idea, koko hanke ja sen valmistelu hyvältä, innostavalta ja mielekkäältä. Kun kuunteli ryhmäläisten ideoita, miten kukin "näkee" tämän kotona - ajatuksen, tuli mieleen, että: "Erilaisuus on rikkautta." Tulossa on mielenkiintoinen näyttely Kanneltaloon. Liisa on hyvä ohjaaja, jota kaikki kuuntelevat herkeämättä. Hän on raudankova ammattilainen, joka esittää ajatuksensa ja asiansa todella selkeästi  ja kiinnostavalla otteella. Liisaa jaksaisi kuunnella kauemminkin. 

Viime keskiviikkona 28.10 oli toinen kerta, kun kokoonnuimme. Testasimme kukin omia ideoitamme pienryhmissä. Meillä oli tietty aika jolloin kerroimme vuorollamme omat ideamme, jota muut ryhmäläiset kommentoivat. Meidän ryhmämme oli varmaan nopein ja aikaa jäi ylikin. Annoimme toisillemme positiivista ja kannustavaa palautetta. Tosin ainakin minä olen aika itsekriittinen...

Liisa hahmotteli näytteilleasettelua paperille, johon hän oli piirtänyt pohjapiiroksen. Sisustusarkkitehti toi omat ehdotuksensa kehiin. Monilla ryhmäläisillä oli ideoita rekvisiitasta, jota tuodaan näyttelyyn kuten esim. keittokirja, pöytä ja tuoli. Eli kodinomaisuutta. Hauska idea on myös tuoda nukkekoti.

Ensi kerralla vuorossa on valokuvien katsominen ja valitseminen.

-Tanja

torstai 29. lokakuuta 2015

Lahjoita vanhat valokuvakehyksesi taideprojektin käyttöön!

Onko sinulla vanhoja valokuvakehyksiä, jotka voisivat saada uuden elämän osana valokuvanäyttelyä? Minun nimeni on –yhteisötaideprojektin tuottaman työpajan,  KOTONA-valokuvaprojektin, lopputuloksena toteutetaan näyttely Kanneltalon galleriaan 10.-19.12.2015.

 Työpajan ohjaa valokuvaaja Liisa Söderlund.Näyttelyä varten otamme vastaan lahjoituksena eri kokoisia ja näköisiä valokuvakehyksiä, aina postikorttikoosta A4-arkin kokoisiin kehyksiin.

Keräyslaatikot löytyvät Zodiakin toimistolta ja esitysiltoina V-aulasta Kaapelitehtaalta (Tallberginkatu 1 B/154, 00180 Hki) sekä Kirpputori Ainosta Kannelmäestä (Sitratori 3, 00420 Hki).

Kiitämme kaikkia keräykseen osallistuneita jo etukäteen ja tervetuloa katsomaan valmista KOTONA-näyttelyä Kanneltalolle 10.-19.12.2015!


Lisätietoja: terhi.pursiainen@zodiak.fi

maanantai 26. lokakuuta 2015

KOTONA-valokuvausprojektin 1. tapaaminen 21.10.2015

Työpajan ensimmäinen tapaaminen Kulttuuriyhdistys Perspektiivin tiloissa Kannelmäessä. Jo esittelykierroksen aikana pohdittiin, mitä koti itse kullekin merkitsee ja missä kukin tuntee olevansa kotonaan. Merkitseekö koti samaa kuin asunto ja voiko kirjan maailmaan asettua kuin kotiinsa, missä on koti ja voiko niitä olla useita? Viiden viikon aikana työpajan osallistujat tulevat tekemään jokainen oman valokuvateoksen Kanneltalon gallerian KOTONA-näyttelyyn tuoden henkilökohtaisen näkökulmansa aiheeseen. Ensimmäisen tapaamisen lopuksi käynti itse galleriassa auttoi vielä hahmottamaan suunniteltavan teoksen suhdetta tilaan ja ilta päätettiin idearikkautta toivotellen.

-Liisa


Valokuva: Nina Kapiainen

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus