perjantai 10. maaliskuuta 2017

Aidatut unelmat harjoitukset La 4.3

Tapasimme Riston, Riikan, Vapun ja Juulin kanssa malminkartanon alepan edessä. Siitä lähdimme kävelemään Malminkartanon omenapuutarhan lähettyvillä sijaitsevaan metsään. Matkalla oli liukas kohta, jonka päällä lunta, joten siinä oli oiva paikka heittää pieni ilmalento. Onneksi reppu oli selässä, joka esti ettei pää kopsahtanut maahan. Mutta nilkasta meni nivelsiteet.

Kaikesta huolimatta jatkoimme matkaa ja löysimme hyvän paikan, jossa vietettiin puiden seassa tovi hiljaa ja annoimme visioiden tulla esiin. Kuvattiin tämäkin hetki kun tutustuimme paikkaan. Katsoimme videolta tämän hetken ja siitä syntyi visioita. Otimme muutamia otoksia ja katsoimme miten meni ja lopputulos oli hyvä. Minä toimin kuvaajana, koska jalkani oli sen verran kipeä etten pystynyt kunnolla astumaan. Harmittaa kun en itse kyennyt olemaan sen enempi mukana kun käydä pari kertaa halaamassa puuta. Koreografin jälkeen lähdimme nutalle kaupan kautta syömään.

Ruokailun päätyttyä alkoi lämmittely ja venyttely sekä rentouttava selkäjumppa, jossa toinen pareista ohjasi sormella niskasta alaselkään varovasti ja toinen liikehti tuntemusten mukaan. Näytti siltä, että siinä sai hyvän tanssillisen fiiliksen jonka kautta rentoutua.

Sitten oli vuorossa tasapaino/refleksi harjoituksia, joissa ensimmäisessä  harjoituksessa toinen pareista ojensi käden esim. parin otsaan ja tämän oli tarkoitus työntää päällä poispäin paria, siten että koko keho työskentelee. Tämä oli yksi variaatio kyseisestä harjoituksesta. Tätä oli mukava seurata, koska siinä tuli erilaisia variaatioita kun kumpikin nopeasti vuorotellen vaihtoivat osia ja refleksit kaikilla hyvät. Se näytti siltä kuin sitä olisi harjoiteltu pidempäänkin. Tuli hienoja koreografisia tilanteita. Harmittaa kun en itse pystynyt osallistumaan tähänkään harjoitukseen. Oli myös tasapainoilua yhden jalan varassa liikkeen avulla, jossa myös oli tosi hyvän näköisiä varioita.

Mutta onneksi sivusta seuraamallakin voi harjoitella ja oppia uusia ideoita kehonkieleen. Taidan olla ainoa joka ensimmäistä kertaa vastaavanlaisessa proggiksessa mukana ja kaikki ihan uutta ja mielenkiintoista. Minut on otettu tasavertaisena joukkoon mukaan, mikä kertoo todella hyvästä ryhmähengestä.

Kävin päivän päätteeksi lekurissa, joka kuvasi nilkan ja totesi nivelsiteiden menneen. Sain kuukauden tanssi kiellon.. mutta onneksi huhtikuuhun on kuukausi aikaa, joten innolla odotan tanssimaan pääsyä maanantai treeneihin.

-Sari

Valokuva: Sari Palmgren


Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus