tiistai 4. huhtikuuta 2017

Aidatut unelmat- kevään harjoitusjakso alkoi

Kuukauden harjoitusjakson tauko oli tehnyt tehtävänsä myös muillekin kuin minulle - paljon tuttuja, mutta nimet kateissa. Joukkoomme oli tullut myös 3 uutta tanssijaa: 2 Päiviä ja Pihla - lämpimästi tervetuloa. Vierailijana illan aikana kävi myös toinen esityksen musiikintekijöistä viola da gamban soittaja Mikko.

Nimien muistamista ja harjoittelua jatkettiin ja samalla tutustuttiin paremmin toisiimme. Kuulimme mielenkiintoisia yksityiskohtia jokaisesta esim. mistä kotoisin, sinkku vai ei, lempinimi tai -musiikki, millä kulkuneuvoilla oli tullut harjoituksiin, mihin aikaan oli aamulla herännyt ja mitä oli päivän aikana tehnyt.

Jo osittain tuttuja harjoituksia ja niiden variaatioita jatkettiin ja kehiteltiin eteenpäin. Toiseen luottaminen, seuraaminen ja kuunteleminen, koko kehon käyttäminen, piruetit, parin kanssa ja yksilönä, vahvaa ja voimakasta ja monenlaista liikekieltä. 

Uteliaana ja kiinnostuneena, ehkä myös malttamattomana odotan miten kaikki meidän tekemät harjoitukset linkittyvät ja näkyvät lopullisessa teoksessa. Tosi jännittävääkin!

Rakkauslaulujen saattelemana raukeana ja levollisin mielin lähdin kotiin. Lämpöni, lempeni annan.....

-Riikka 
Valokuva: Sari Palmgren

Ei kommentteja:

Voit kommentoida klikkaamalla tekstin otsikkoa. Tekstin lopusta löydät kommentointi-linkin.

© Zodiak – Uuden tanssin keskus